Home Forside Veflinge Lektiecafe vinder Bland dig prisen 2016

Veflinge Lektiecafe vinder Bland dig prisen 2016

0 2244

Veflinge var 1 af 5 nominerede til årets bland dig pris, og alle der mødte op til morgenkaffe i konfirmandstuen, var meget spændte på resultatet. Ca 40 mennesker, både syrere og danskere, samt borgmester Morten Andersen, og de 2 lokale byrødder, Gert Rasmussen og Anja Lund startede lørdagen med morgenkaffe og hjemmebagte boller.

Efterfølgende fyldtes bilerne op, og der blev kørt ind til Stiftstidende på Banegårdspladsen. De første par timer gik med at fortælle om demokrati, og vise syrerne de forskellige ministre og politikere der var mødt op. Og kl. 12:25 udløstes spændingen. Chefredaktør Troels Mylenberg sagde minsandten at Veflinge Lektiecafe havde vundet prisen på 25.000 kr. Stolte og glade gik alle der havde tilknytning til cafeen op på  podiet og lod sig hylde til de mange klapsalver fra de mange hundrede mennesker der lyttede og så på.

Søndag formiddag mødtes igen alle der havde mulighed for det i Lektiecafeen til endnu en gang morgenkaffe og hjemmebagte boller, hjemmelavet syltetøj, og syrisk kiksekage.  Der blev lavet brainstorm på hvad pengene kan bruges til, og mange forslag kom på bordet.

Det var et par dejlige dage, hvor Veflinge Lektiecafe havde mulighed for at vise hvad man kan gør for vellykket integration. Herunder et par billeder fra  dagene.

IMG_1103IMG_1095IMG_1061IMG_1053IMG_1094IMG_1055IMG_1133IMG_1125

LIGNENDE ARTIKLER