Home Tilflyttere til Veflinge

Tilflyttere til Veflinge

Kære tilflytter

 Hent “Præsentation af Veflinge” Her 

Skal dine teltpælene rykkes op, og plantes et andet sted? Hvad med børnehave, skole, fritidsaktiviteter og meget andet?

En flytning kan også give nye muligheder, og her vil vi pege på landsbyen Veflinge på Nordfyn. Den  ligger 12 km fra Bogense og 22 km fra Odense centrum. Det er en by med ca. 1200 indbyggere. Vi har et særdeles velfungerende idrætsliv, børnehave, skole og dagligvarebutik. Selv om Veflinge er en ”gammel” landsby, er det alligevel et meget åbent samfund. Igennem de sidste 20 år er der kommet mange tilflyttere, som er  med til at præge byen. Derfor er det også efter vores mening, et samfund der er nemt at flytte til og ikke mindst at blive en del af.

Veflinge lokalråd har i 2022 fået lavet 2 film om Veflinge. Den ene i samarbejde med Nordfyns kommune, som viser det gode liv på landet, den anden lidt mere målrettet til dig som gerne vil flytte dit erhverv med til Veflinge. Se filmene her: https://vimeo.com/782928765 og her: https://www.youtube.com/watch?v=Qh9HS6MiVKs&fbclid=IwAR1pDNpqhEx4AmDUO1UjLRhVhx9_ZHla49Gz60zf94SdCRMH6vE-XIypTsU  Bolig i Veflinge

I Veflinge er der foreløbig byggemodnet 4 byggegrunde med udsigt til mark og skov, og med meget kort vej til skole og indkøb. Se mere på www.nordfynskommune.dk og se også Veflingefilmen, der viser rigtig meget om byen. Udstykningen er, efter en afstemning i byen, blevet kaldt Frederiksberg Have. En byggegrund på 850 kvm kan købes til ca. 270.000 kr.
Se mere om grundene på:Frederiksberg Have byggegrunde

Veflinge er ikke en by man kører igennem på vej til et andet sted, derfor er skolevejene trygge for børnene, der efter skole enten kan lave gymnastik i skolens gymnastiksal, eller cykle til hallen og spille fodbold, håndbold, badminton, eller andet.
Vi vil meget gerne invitere dig til en rundvisning i Veflinge, hvor du vil blive præsenteret for byen og få mulighed for at møde nogle af byens beboere. Vi står naturligvis til rådighed med svar på spørgsmål, du skal bare ringe. Yderligere information findes på www.veflingeportalen.dk

Det vil glæde os at høre nærmere fra dig.

 Med venlig hilsen

 Anne Margrethe Dalskov                                     Bjarne Sund Laursen
Formand for lokalrådet                                         Beboer i Veflinge
Tlf.: 26 18 19 19                                                       Tlf.: 27 100 300
email:
mail@amdalskov.dk                                 email: bjarne@sundlaursen.dk