Home Tilflyttere til Veflinge

Tilflyttere til Veflinge

Kære tilflytter

 Hent “Præsentation af Veflinge” Her 

Skal dine teltpælene rykkes op, og plantes et andet sted? Hvad med børnehave, skole, fritidsaktiviteter og meget andet?

En flytning kan også give nye muligheder, og her vil vi pege på landsbyen Veflinge på Nordfyn. Den  ligger 12 km fra Bogense og 22 km fra Odense centrum. Det er en by med ca. 1000 indbyggere, der har et særdeles velfungerende idrætsliv, børnehave, skole og dagligvarebutik. Selv om Veflinge er en ”gammel” landsby, er det alligevel et meget åbent samfund. Igennem de sidste 20 år er der kommet mange tilflyttere, som er  med til at præge byen. Derfor er det også efter vores mening, et samfund der er nemt at flytte til og ikke mindst at blive en del af.

I forbindelse med skolestrukturdebat i Nordfyns kommune i 2011, blev der lavet en film om Veflinge. Filmen på 12 minutter giver et indblik i vores samfund. Vi syntes stadig, filmen er seværdig og har derfor vedlagt et eksemplar med dette brev.

I Veflinge er der blandt andet en ny parcelhusudstykning som tilfældigvis hedder Frederiksberg Have. Nordfyns kommune er i her i foråret gået igang med byggemodningen. De vil gerne tilskynde til bosætning i byen, så priserne er sat meget aggressivt i markedet. En byggegrund på 850 kvm kan købes til 251.257 kr.

Byen er ikke en by man kører igennem på vej til et andet sted, derfor er skolevejene trygge for børnene, der efter skole enten kan lave gymnastik i skolens gymnastiksal, eller cykle til hallen og spille fodbold, håndbold, badminton, kidsvolley eller andet.

Vi vil meget gerne invitere dig til en rundvisning i Veflinge, hvor du vil blive præsenteret for byen og få mulighed for at møde nogle af byens beboere. Vi står naturligvis til rådighed med svar på spørgsmål, du skal bare ringe. Yderligere information findes på www.veflingeportalen.dk, hvor du også finder vedlagte informationsmateriale med links.

Det vil glæde os at høre nærmere fra dig.

 

Med venlig hilsen

 

Anne Margrethe Dalskov                                     Bjarne Sund Laursen
Formand for lokalrådet                                         Beboer i Veflinge
Tlf.: 26 18 19 19                                                       Tlf.: 27 100 300
email:
mail@amdalskov.dk                                 email: bjarne@sundlaursen.dk