Home Arrangementer i Veflinge Halloween søndag d. 27-10-2013 start på skolen i Veflinge

Halloween søndag d. 27-10-2013 start på skolen i Veflinge

0 2920
  • også voksne[caption id=

    skeletter er også velkomne skeletter er også velkomne

Halloween “åben by dagen”, starter på skolen kl. 13.30. Meld dig til at bage (u)lækker kage og deltag i konkurrencen om at blive ”Veflinge-Halloween-kage-bage-mester 2013”.

Vær med til at kåre vinderen, før vi sætter tænderne i de (u)lækre kager! Kagen kan skylles ned med kaffe og saft til kr. 10. Øl/vand kan også købes. Musikalsk underholdning og syng sammen med Jacob.Det er også her vi stemmer om navnet til den nye udstykning ved Frederiksberg. Se mere andet steds på Veflingprotalen. Kl. 15 deles alle tilmeldte deltagere på hold og turen går rundt i byen til de ting I har tilmeldt jer.

[button link=”#”]

  • Du kan høre om livets gang hos bierne hos biavler Bo Skov.
  • Du kan besøge en rideskole, hvor du kan prøve at ride, der vil også være en lille rideopvisning.Ligeledes vil du kunne se landbrug og maskiner på gården.
  • Workshop med Jimmy der kan lære dig at tegne
  • Foredrag “Bliv direktør i dit eget liv” med Anne Margrethe
  • Lege og spring i gymnastiksalen [/button]

Vi mødes igen ca. kl. 17:30 i hallen, hvor Laila i cafeteriet har sørget for sandwich, til kr. 20. Fakler kan købes til kr. 15, og så går vi i samlet fakkeloptog til kirken, hvor der vil være en anderledes gudstjeneste. Meld dig til en dejlig dag i Forkantslandsbyen Veflinge. Der kan hentes tilmeldingssedler i brugsen inden længe, i Veflinge by bliver de husstandsomdelt

Fakkeloptoget slutter ved kirken

Fakkeloptoget slutter ved kirken