Home Arrangementer i Veflinge Verdensmål i Veflinge AFLYST

Verdensmål i Veflinge AFLYST

0 838

Endnu engang bliver vi nødt til at aflyse dette arrangement pga. Corona. Det skal nok blive afholdt på et tidspunkt 🙂

Tirsdag d. 27. oktober kl. 17:30 på skolen, har du muligheden for at bestemme hvad lokalrådet skal arbejde med de næste år. Det kan handle om klima, jazz-arrangementer på bytorvet, fællesspisninger, fælles vindmølle, tilflytterhus, legeplads, fortove og…… kun fantasien sætter grænser. Lad os sammen sætte Veflinge på landkortet som en fremsynet landsby med gang i. Bent Olsen opretter “kaffeklubber” med de af de 17 verdensmål, der kan sættes ind i en kontekst med Veflinge. Altså helt nede på jorden. Se nærmere om tanker og ideer herunder, som er meget spændende.

Bent Olsen skriver: Skal Veflinge komme i mål med verdensmålene?
Tirsdag d. 27/10 kan blive startdatoen for at vi, i Veflinge, gør verdensmålene til andet end noget man pynter sig med.
Der sker så meget på området, så det kan være svært at finde fodfæste, men lad os gøre forsøget og danne en eller flere “kaffeklubber”, hvor man kan blive klogere på indholdet i verdensmålene og måske finde nogle løsninger der helt lavpraktisk kan komme os alle til gode.
Kan vi f.eks. finde løsninger der kan tilgodese alles behov for transport på en bæredygtig måde? Kan vi f.eks. finde løsninger der kan gøre vores behov for opvarmning uafhængig af fossile brændsler?
Mød op på Veflinge Skole d. 27/10 kl. 17:30 – 19:00. Så måler vi interessen. Vi serverer kaffe og brød. OBS: VI UDLEVERER MUNDBIND.
For jer der er interesserede, så viser vi livestreamforedrag om tang – med smagsprøver fra 19:00-21:00