Home Forside Status Lokalbrugsen

Status Lokalbrugsen

0 4501

Hvad sker der hvis der kommer sorte tal på bundlinjen i brugsens regnskab for 2015?? Hvorfor står uddeleren med en grøn smiley? Og lidt om personaleændringer. SE MERE:

Som nogen måske har bemærket, så er det ved at længe siden I har set souschef Michael Breed i Lokalbrugsen i Veflinge. Han er blevet uddeler i Vissenbjerg. Michael bliver erstattet af Susanne Flindt, som mange af jer nok har set indimellem hvor hun har afløst i den senere tid. 

Og så til noget helt andet. Brugsens drift er opadgående, underskuddet er halveret på det første halve år, så det går godt og vel den rigtige vej. Så hvis vi fortsætter som nu, og måske handler en smule mere så kommer der sorte tal på bundlinjen med udgangen af 2015. Og hvis der gør det, bliver det rigtig interessant. For så Coop har lovet at renovere facaden og modernisere hele brugsen. Og så er vi sikret en brugs de næste mange år. Skal hilsen fra Uddeler Lars Therkelsen og sige at han og personalet er klar til øget salg. :-). Støt Brugsen – den støtter os på rigtig mange måder.

PS: Vi tager det som et godt tegn, at de 2 medarbejdere i brugsen Anders Engelstad og Andreas Rasch hurtigt lagde sig i førertrøjen og vandt sponsorcykelløbet 2015 for almindelige cykler. 🙂

smiley-at_350x232[1]Diplomet som uddeler Lars Therkelsen står med viser arbejdstilsynets grønne smiley. En virksomhed kan kun få en grøn smiley, hvis den har fået gennemgået sit væsentlige arbejdsmiljø. Altså har haft et risikobaseret tilsyn. Den grønne smiley udløber efter 5 år. Tillykke til Lokalbrugsen med den grønne smiley, det er godt gået.  f26159933e7a1a8cdeb976d7f3ce1759[1]