Home Forbudt! Sæson for generalforsamlinger

Sæson for generalforsamlinger

0 1891

Når vi her i den mørke tid begynder at opleve, at dagene bliver længere, og vi alle får lidt mere glæde af lyset, end på de mørkeste dage op til jul, så er det også ved at være sæson for generalforsamlinger i flere af foreningerne i Veflinge.

Det gælder f.eks. idrætsforeningen, forsamlingshuset og Lokalrådet.

I kalenderen på denne side kan du holde øje med, hvor og hvornår generalforsamlingerne holdes.

En generalforsamling er medlemmernes og dermed borgernes mulighed for at høre om, hvad der ligger af beslutninger, prioriteringer og spændende udfordringer bag alle de tilbud, som foreningerne giver byen og dig. Her kan du komme og vise din opbakning, høre om og give din mening til kende om det arbejde, som “ildsjæle” i byen gør for at sikre et godt grundlag for, at vi alle kan opleve og få glæde af Liv og Fællesskab i Veflinge.

Mange “tør” ikke komme til generalforsamlinger, fordi man tror, at man så bliver “tvunget” til at komme i bestyrelsen. Der er ingen, der bliver valgt ind i en bestyrelse i Veflinges foreninger mod deres vilje! Men nogle gange kan det ske, at man bliver “fanget af idéen” og selv får lyst til at være med, når man får mere indblik i, hvad det egentlig er for et arbejde, der bliver gjort i bestyrelserne. Mange synes, at det er sjovt at være med til at få sat gang i nye tiltag, og man bliver glad, når man er med til at lave tilbud, der bliver taget godt i mod og giver gode oplevelser rundt omkring! Men altså – ingen tvang! Så mød bare op og hør mere om, hvad der sker bag kulisserne… Kig i kalenderen og se, hvornår det sker!

LIGNENDE ARTIKLER

0 343