Home Arrangementer i Veflinge Lær at lave Tapas/spansk mad onsdag d. 8. oktober kl. 17:00 OBS:...

Lær at lave Tapas/spansk mad onsdag d. 8. oktober kl. 17:00 OBS: dato flyttet til 8. oktober

0 2777

Først er der en kort introduktion til hvad Tapas/spansk mad er for noget. så skal der smages på spanske specialiteter og catalansk tomatbrød. Og så skal I selv i gang.

Der er købt ind og der er opskrifter. Vi laver mad i 2 timer og derefter sætter vi os til bords og smager alle de lækre retter. Spansk omelet er garanteret en af dem, resten er overraskelser. Vin til maden kan købes billigt. Pris for kurset kr. 380.

Der er plads til 12, så det er efter først til mølle princippet, så skynd dig at melde dig til.  Tilmelding på: rosastapas@gmail.com. Der betales ved kursusstart

Det foregår på skolen i Veflinge i husholdningslokalet. Vel mødt.

På gensyn hilsen Rosa Sala Burgaya

OM ROSA:  Rosas Tapas er en detailforretning med egen import af spanske vine og andre specialiteter fra den Iberiske halvø. Fordelen ved egen import er, at du kan købe varer af høj kvalitet til særdeles fordelagtige priser og alle er selvfølgelig hjerteligt velkomne i butikken. Ud over at passe forretningen laver hun også madlavningskurser for firmaer og til private arrangementer.

OM BOGEN: Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien.Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma

Rosas Tapas (tidligere El Cava) 
Chr. Sonnesvej 13
5230 Odense M
Tlf. 66130608 eller 51549358