Home Kostkalenderen og Liva app

Kostkalenderen og Liva app

Kostkalender® er et redskab til dig som ønsker varigt vægttab og som gerne vil tage hensyn til dit blodsukker og dit kaloriebehov. Felterne er et enkelt redskab til dig, så du let kan holde styr på både kalorier og næringsstoffer i maden - det eneste, det kræver, er, at du holder øje med, hvor mange felter, der er i den mad, du spiser, og hvilke farver felterne har.

 Det er nemt at gå til, og du behøver ingen særlig viden. Felterne lærer dig hurtigt, hvor meget og hvad du kan spise for at blive mæt og tabe dig på en sund måde, der tager hensyn til din blodsukkertype.

Når du har brugt lidt tid på at sætte dig ind i felterne, så kommer du helt sikkert hurtigt til, at tænke i ”tal” og ”farver”, når du spiser og når du køber ind!

Med felterne til at guide dig, bliver der ikke som sådan tale om en fastlagt kur.

 Der er ikke noget, der er forbudt.

Du har din frihed til at vælge dine foretrukne råvarer, så længe du holder dig inden for de overordnede rammer for din anbefalede kostplan.

Et felt indeholder altid 250 kJ (60 kcal) uanset farve, og derfor kan alle felter byttes ud med hinanden.

Du opnår dog mest mæthed og sundhed og dermed det bedste resultat på vægten, hvis du forsøger at følge den vejledende farveplan

Du bliver naturligvis vejledt i brug af kostkalenderen.

Hvis du synes din kost i forvejen er optimal kan du i stedet for installere app´en Liva, og tilføje dine personlige mål med motion, vægt, kost, skridt mv. Der kan du også få tilknyttet en personlig vejleder hvis du har brug for det.