Home Arrangementer i Veflinge Veflinge lokalråd ønsker alle glædelig jul og et godt nyt år

Veflinge lokalråd ønsker alle glædelig jul og et godt nyt år

Veflinge Lokalråd ønsker alle en god jul og et godt nyt år. Forhåbentlig komme vi Corona til livs i 2021. Her på falderebet af 2020, er der desværre mange der er ramt her i Veflinge. Vi ønsker alle Coronaramte god bedring.
Lokalrådet har nedsat en styregruppe der arbejder med udvikling af Veflinge. Den består af: Martin Bonde, Line og Ole Trappehave, Melanie Nash, Maibritt Buchhave, og Anne Margrethe Dalskov.
Som tidligere nævnt, skal en landsby have en udviklingsplan for at kunne søge penge i de kommunale puljer. Vi glæder os til at fremlægge planerne for jer alle. Vi indkalder til borgermøde senere på året i 2021, ligesom alle har mulighed for at sende gode ideer til os, om hvordan Veflinge skal se ud om 5 -10 -15 år.
15 borgere fra Veflinge brugte en weekend på at samle blomsterkasser, der er sat op på Bytorvet i begge sider. De bliver rustrøde inden længe. Desuden er der sat pullerter op, så det er nemmere at se hvor man skal køre ind og ud. Forsamlingshuset sponsorerede kaffe og rundstykker. Der er en fin artikel i Fyens Stifttidendes netavis om det.

2021 byder foreløbig på færdiggørelse af Bytorvet. Der skal laves p-båse, bagmuren skal renoveres og males, blomsterkasserne skal fyldes med jord og blomster.
Desuden er der søgt penge til at lave fortov fra Lillegaden og hen til Bystævnet 18.
I Kirkeskovens regi bliver der søgt penge til toilet og brændeskur.
Liselotte Stüker fortsætter arbejdet med at besøge tilflyttere til byen. Så skriv endelig til hende, hvis du er ny i byen, eller hvis du ser at din nabo er ny. Pga. GDPR må vi ikke modtage tilflytterlister fra kommunen, så det er jer der skal komme med input. Liselotte har mail: lst27248802@gmail.com