Home Arrangementer i Veflinge Fitness Tryday i Veflinge

Fitness Tryday i Veflinge

0 1263

Hvis du har spist for meget hen over jul og nytår, så er her en chance for at forbrænde en god del kalorier af. Det kan også være anledningen til at prøve en ny aktivitet, eller måske er det nu, du skal gribe chancen for at komme i gang med at træne.

Veflinge gymnastikafdeling, holder åbent hus på skolen i Veflinge, søndag den 12. januar 2020 kl. 9:30 -15:00, for at vise vores fantastiske fitness aktiviteter. Noget for dig? Tag fat i dine naboer, kollegaer, venner og tilmeld jer på www.vgif.dk. Her kan du også læse om de forskellige hold og tidspunkter. Vi har MTB, zumba, naturtræning, Truntegymnastik, krop og styrke, pilates, spinning, jumping fitness, løbefitness, krop og styrke, cirkeltræning, gåtur på programmet.

Det er helt gratis at deltage. Frokost, vand, kaffe og kage kan tilkøbes.

Alle er velkomne

Fakta om Fitness Tryday
Fitness Tryday er en landsdækkende event, der holdes den anden søndag i januar i foreninger landet over. Idéen er, at man kan prøve diverse fitnessaktiviteter, og f.eks. teste om pilates eller naturtræning er noget for én, inden man tilmelder sig et hold og binder sig for resten af sæsonen. Eventen er for alle uanset alder og niveau, og håbet er, at flere efterfølgende har lyst til at dyrke motion og melder sig ind i en forening. Det er Bevæg dig for livet – Fitness, den fælles fitnessafde- ling for DGI og GymDanmark, der overordnet står bag Fitness Tryday. Selve arrangementerne står de lokale foreninger selv for.

Kontakt: kontakt Anne Margrethe Dalskov hvis du har spørgsmål til dagen.