Home Til dig der vil deltage

Til dig der vil deltage

Tab et ton i Veflinge, er et projekt om, at vi i fællesskab bliver sundere, og gør noget mere sammen. Kort sagt: Styrk din sundhed – dyrk fællesskabet. Alle i Nordfyns kommune der vil deltage i nedenstående, kan være med. Det er for dig der er ny, dig der allerede dyrker fællesskabet, og dig der bare aldrig er kommet igang. Det er for dig der vil tabe 30 kg, og dig der vil tage 1 kg, og for dig der vil øge konditionen.

Det er gratis at deltage. Dog forudsætter det fondsmidler for også at kontingent til idræt er gratis. Tilgengæld forventer vi at du:

Aktivt deltager på 1 hold i Veflinge idrætsforening. Det er alle eksisterende hold og så er der kommet nogen nye hold. Holdoversigt kan ses på www.vgif.dk
Aktivt bestræbe dig på at motionere 3 gange om ugen ialt
Laver en individuel handleplan
Møder op til kvartalsvise vejninger og konditiontests
Forsøger at spise så du ikke overstiger antal felter i kostkalenderen
Det får du:
Kontingent til VGIF i 2 år. (hvis fondsmidlerne rækker, ellers kommer der brugerbetaling på kontingent på ca kr. 500)
Tilmelding på appen Liva og få tilknyttet din egen vejleder
Ugemadplaner tilsendt fra kostvejlederen
Gruppe-motivationssamtaler, peptalks
Lejlighedsvise motivations gå- eller cykelture, weekends eller aften
Facebookgruppe, så du ikke føler dig alene under forløbet

Du kan bestille ugemadplanen via en 5 dages-måltidskasse fra brugsen, pakket lige til dig (Den skal du betale)

Kom og vær med til et fantastisk projekt der kører over 2 år. Det er gratis at deltage. Vi har søgt en masse fondsmidler til formålet 🙂 Der er fede præmier til den familie der har tabt sig mest, til den person der har tabt sig mest, til de to personer der har øget deres kondition mest. Samt mindre præmier ved hver kvartals vejning.

Tilmelding til projektet: I dropdown-menuen ligger en tilmeldingsskema. Den udfylder du, og sender. Efter nogen dage modtager du en kvittering for tilmeldingen, og så er du tilmeldt. Sammen med kvitteringen modtager du informationsmateriale.