Byens dag i Veflinge – hvordan er det at være lokal fødevare producent på landet?
Byens dag i Veflinge. Med emnet: At være lokal fødevareproducent på landet, kan man leve af det? Søndag d. 24. februar 13:00-16:30Bliv klogere på biodynamisk landbrug. Hvordan kan du nemt undgå dræbersnegle i din have. Hvordan får du jorden til at arbejde for dig. Hvad bruger man hø-te og tang til? Økologisk/konventionel frugtavl. Bliver bierne kæledyr? Fåreavl og uldgarn. Smagsprøver på bla. økologiske oksepølser og æbler. Mulighed for at købe honning og garn.
kl. 13:00-13:45 Nordfynskoret med Salar og Dilber synger dansk, kurdisk og arabisk. Der er også fællessange
kl. 13:45-14:45 Stort kage/kaffebord
kl. 14:45-16:30 Gallerywalk med lokale fødevareproducenter, Labøllegaard (økologiske kvæg og gårdbutik), Bjarne Schaldemose (økologisk landbrug), Bo Skov (Skovs biavl), og Carsten Æble Hansen Bækkelundgaard (æbler og jordbær) Dorthe og Dan Mortensen (fåreavl og uldgarn)
For børnene: Mette, Anne Margrethe S. Tine, Kasser og Rana hjælper med at dekorere på glas og æsker og så skal der laves fastelavnsmasker.
Arr. Veflinge lektiecafe